BergenWebRegnskap
Autorisert regnskapsførerselskap
NetLedger Bergen: Fantoftveien 16, 5072 Bergen. Tlf 06731. Tlf fra utlandet + 47 22729292.


Bergen Web Regnskap har fusjonert med NetLedger.
Følg Bergen Web Regnskap på Facebook
Xledger - det beste fra to verdener
En banebrytende webløsning som gir deg stor fleksibilitet, ny mobilitet og detaljert oversikt. Et nyskapende regnskapsprogram som også er skreddersydd for arbeidsdeling mellom deg og oss som ditt regnskapsbyrå.
     
     

Xledger for din bedrift

Du er en liten, nystartet bedrift:

Xledger er et regnskapsprogram som er skreddersydd for å håndtere arbeidsdeling mellom deg og din regnskapsfører. Du har full tilgang til alle dine økonomidata via en standard internettoppkobling, og kan selv velge hvor mye som skal administreres av regnskapsfører.


Du er en mellomstor bedrift som vurderer å anskaffe ditt eget regnskapsprogram:

Med Xledger får du alle fordelene ved et eget regnskapsprogram.  Xledger har ”ingen moduler” - du får alt med fra starten og bestemmer  selv hvilke funksjoner du ønsker å benytte. Systemet er lett å lære og gir deg og gir deg en detaljert oversikt over komplekse økonomidata.

Med Xledger kan du selv velge om du vil sette ut deler av regnskapet i en overgangsfase eller permanent. Du kan for eksempel fakturere og føre bilag selv, mens lønnsføring utføres av et regnskapsbyrå.


Du har allerede ditt eget økonomisystem, men ønsker en mer effektiv økonomistyring til en lavere pris:

Xledger er en kostnadseffektiv alt-i-ett løsning som har integrert avanserte funksjoner i sin standardløsning.

Xledgerhar ingen investeringskostnad. Du slipper innkjøp, installasjon og vedlikehold av servere, backupsystemer og programvare. Du betaler kun for løpende drift av Xledger. Du betaler heller ingen ekstrakostnader for vedlikehold. Man får lavere driftskostnader og kan forholde seg til et regnskapsprogram med optimale tekniske funksjoner, og minimalt med administrasjon og drift.


Du bruker i dag et eksternt regnskapsbyrå, men ønsker en bedre kontroll over din økonomistyring:

Xledger gir deg full kontroll over dine økonomidata. Du får en ajourført likviditetsoversikt og full oversikt over fakturaer og fordringer. Kompleks regnskapsinformasjon blir lett tilgjengelig på tvers av prosjekter og periode. Bilag skannes og oppbevares elektronisk (les her om scanning av bilag). Det betyr at du alltid raskt kan finne tilbake til opplysninger når du trenger det, uten å ha tilgang til regnskapspermer eller kontakte ditt regnskapsbyrå.

 

Klikk her for mer info eller tilbud !