BergenWebRegnskap
Autorisert regnskapsførerselskap
NetLedger Bergen: Fantoftveien 16, 5072 Bergen. Tlf 06731. Tlf fra utlandet + 47 22729292.


Bergen Web Regnskap har fusjonert med NetLedger.
Følg Bergen Web Regnskap på Facebook
Xledger - det beste fra to verdener
En banebrytende webløsning som gir deg stor fleksibilitet, ny mobilitet og detaljert oversikt. Et nyskapende regnskapsprogram som også er skreddersydd for arbeidsdeling mellom deg og oss som ditt regnskapsbyrå.
     
     

Hjem > Uni Micro


Regnskapsføring med Uni Micro Regnskapsprogram

Bergen Web Regnskap har flere års erfaring med regnskapsføring i Uni Micro og vi har en rekke fornøyde kunder på kundelisten. Om du ønsker regnskapet ditt enkelt og greit ført i et solid program og uten behov for online tilgang til regnskapet, så er antakelig Uni Micro det beste valget du kan gjøre.

Vi fører regnskapet ditt hos deg eller oss

Det enkleste og rimeligste for deg er naturligvis at vi fører regnskapet ditt på vår egen Uni Micro installasjon. Du slipper helt investeringer og trenger bare å tenke på å levere bilagene til rett tid. Alt annet ordnes av oss og du har en rimelig og effektiv regnskapsføring oppe og går, med minimal tidsbruk fra deg.

Noen av våre kunder ønsker imidlertid at Bergen Web Regnskap fører regnskapet i deres lokaler. Fordelen for kunden er at han da har regnskap og bilag i eget hus, for enkel tilgang når det trengs. I tillegg vil kunden da også ha mulighet til å utføre deler av regnskapsarbeidet på egen hånd.

Ønsker du regnskapet ført i et web basert regnskapssystem, med online tilgang til alle bilag og et 100 % oppdatert regnskap, så kan du lese mer om Xledger her.

Vi fører gjerne ditt regnskap i Uni Micro.

Kontakt oss idag for mer informasjon eller tilbud !